2016. március 13., vasárnap

Számunkra...

... ez lesz az év legfontosabb napja! Bizonyára kaptok személyes meghívót, de így virtuálisan is fogadjátok szeretettel!


Jézus halálának emlékünnepe

Szeretettel meghívunk, hogy emlékezz meg velünk Jézus haláláról. Megkeresheted, hogy hol lesz a lakóhelyedhez legközelebb megtartva ez az összejövetel.
 

„Velem leszel a Paradicsomban”

Hogyan fog ez megvalósulni?

Jézus néhány órával a halála előtt arról biztosította a hűséges apostolait, hogy vele lesznek az égi királyságában (Lukács 22:28–30). Később pedig ezt ígérte egy halálra ítélt bűnözőnek: „velem leszel a Paradicsomban” (Lukács 23:43). Hogyan fognak a szavai valóra válni?
Mindkét ígéret beteljesedése azért lehetséges, mert Jézus feláldozta az életét az emberekért, még olyanokért is, mint amilyen az a bűnöző volt. Jézus áldozatának akkora jelentősége van, hogy azt parancsolta a követőinek, hogy emlékezzenek meg róla (Lukács 22:19, 20).
Ebben az évben Jézus halálának az évfordulója március 23-ára, szerdára esik. Jehova Tanúi meghívják Önt is, hogy vegyen részt ezen a megemlékezésen. Ott arról hallhat majd, hogy milyen hatással lehet Jézus halála az Ön és a családja életére.

 kép: jw.org


Nincsenek megjegyzések: