2015. május 24., vasárnap

Nem...

... vagyok homofób!!!

"Mindenfajta embert tiszteljetek, a testvérek egész közösségét szeressétek, az Istent féljétek, a királyt tiszteljétek." (1Péter 2:17).
 DE! Ami túlzás, az túlzás!


"Az egyháznak képbe kell kerülnie a valósággal – mondta Diarmuid Martin dublini katolikus érsek a melegházasságról szóló népszavazás után. Szombaton Írországban a választók 62 százaléka döntött amellett, hogy meg kell változtatni az alkotmányt és lehetővé tenni az egyneműek házasságát.
Martin szerint az egyháznak vissza kell találnia a fiatalokhoz és vissza kell nyernie hagyományos szerepét. Az ír köztelevíziónak azt mondta: a népszavazás azt mutatta meg, hogy tagadással nem lehet megújítani az egyházat. Társadalmi forradalom történt, a döntés által gazdagabbá vált a meleg és leszbikus férfiak és nők élete – tette hozzá." http://www.hir24.hu/kulfold/2015/05/24/nepszavazas-a-meleghazassagrol-megszolalt-a-dublini-ersek/


(Az én véleményem szerint nem a fiatalokhoz, hanem a Bibliához kellene visszatalálni!
Szeretem a fiatalokat és szerintem is csodálatos, ha rátalálnak Istenre!)


A Biblia erről így ír, és mivel Isten Szava, Istennek is ez a véleménye.
 Az Isten azért szívük kívánságainak megfelelően átadta őket a tisztátalanságnak, hogy meggyalázzák saját testüket, igen, azokat, akik az Isten igazságát a hazugsággal cserélték fel, és inkább a teremtést imádták, és annak végeztek szent szolgálatot, semmint Annak, aki teremtett, aki örökké áldott. Ámen.  Ezért adta át őket az Isten gyalázatos nemi vágyakozásoknak; mert asszonyaik is felcserélték a testükkel való természetes élést természetellenessel, s hasonlóképpen a férfiak is elhagyták az asszonnyal való természetes élést, és gerjedelmükben egymás iránt gyúltak heves lángra, férfiak férfiakkal, s ocsmányságot cselekedtek, és a tévelygésükért járó teljes fizetséget megkapták önmagukban. (Róma 1:24-27)
Ti mit gondoltok erről?

Nincsenek megjegyzések: