2018. május 12., szombat

Hogyan...

... állok a fogyókúrával? Valóban állok. A 3 napos krumplidiéta 1 napot tartott. Úgy jöttek össze a dolgok, hogy nem tudtam otthon főzni. Próbáltam kevesebbet enni... Azt tudom, hogy LASSABBAN kell rágni a falatokat, nem ehetjük meg az összes félelmünket, szorongásunkat. Ki kellene tenni a tányérra azt az adagot, amit "megehetünk", így átláthatóbb.
Hétfőn elutazik a férjem néhány napra a francia riviérára, nem pihenni megy, hanem 2 cápáért, így új lakókat kap majd a Tropicárium. Hogy jön ez ide? Magamat ismerve nem nagyon tudok majd enni, már most remeg a gyomrom, ha rágondolok.
A zabpehely, zabliszt fontos eleme a fogyókúrának, nagyon szeretem, sok-sok formában.
Most mégsem zabos étel receptjét osztom meg veletek, hanem egy fehérjében gazdag, állati eredetű anyagot nem tartalmazó hús receptjét. Fogyasszátok egészséggel!
http://www.kertkonyha.hu/2014/08/13/szejtan-buzahus-keszitese/
Ha van kedvetek megosztani jó tapasztalatokat, szívesen olvasnám!


Képtalálat a következőre: „oats” Fotó: Pinterest

4 megjegyzés:

Monika írta...

Én is állok....Egy nagymami talán lehet ennyi kg. Kicsilány élvezi puha pocakomat.:)Sose gondoltam volna, amikor lánykoromban csontkollekció voltam,mert akkor meg képtelen voltam hízni,ehettem én bármennyit.
Cápák...Nagyon izgi lesz a férjednek! Ne remegjen a gyomrod, és az enyém sem.:)♥

Szera írta...

De drága vagy. Igyekszem. 😊💕

Éva írta...

Biztos eljön az ideje a fogyásodnak is. Most hogy férjedért izgulsz majd már kevesebbet eszel majd meglátod. Nyugi minden rendben lesz!

Szera írta...

Köszönöm Éva! 💖