2015. szeptember 6., vasárnap

Facebook...

... bye-bye-au revoir-auf wiedersehen-viszlát...
Egyenlőre biztosan. Az a feszültség, ami az utóbbi napokban eluralkodott, nem nekem való. Sok szempont ammelett szólt, hogy búcsút intsek. Szeretnék többet koncentrálni a blogírásra. Az utolsó játékomnál is arra voltam kíváncsi, hogy van-e értelme tovább folytatni a blogolást. Nem örvendett túl nagy népszerűségnek, de sebaj! :) Egyrészt, annak ellenére, hogy nagyon kevés hozzászólás van, az oldalsávban látom, hogy elég szép számmal látogattok és ez jó! Hátha a reagálási kedv is visszatér, de nem muszáj, itt semmit sem. :) Másrészt, magam miatt is folytatnám, hiszen naplót évek óta nem írok, ez az a felület, ahol összegyűjtögetem a fotókat, verseket, recepteket, bizonyos történéseket.
Tehát, gyertek máskor is, én itt leszek! :)


Siegfried Linke:
Kép: Siegfried Linke


4 megjegyzés:

Timi írta...

Jó, hogy itt leszel!!! :o)
Nekem nincs Fb-on... a családban másnak van, így azért látom mi folyik ott.. rengeteg információ! Ami bizonyos értelemben jó, de valahogy nekem a blogolás sokkal személyesebb...

Szera írta...

Timi! Te egy olyan drága nő vagy! :) Ha hűséges olvasó díjat kellene kiosztanom, te lennél az egyik díjazott! :)

Monika írta...

Szera! Olyan sokat voltál a fb-on,hogy idő kell rá,amíg visszaszoknak hozzád ide a blogra.Én mindig itt vagyok.:) Sokkal jobban szeretem a blogokat!Emberközeliek.

Szera írta...

Köszönöm! :)