2014. augusztus 16., szombat

Rendkívül...

... sok honlapot lehet találni az interneten. DE! Vajon melyik lehet a sok-sok ezerből az, amelyiket a legtöbb nyelvre lefordítottak?


Jehova Tanúi népszerűsítik a világ legtöbb nyelven működő honlapját, a jw.org honlapot


NEW YORK: 2014 augusztusában Jehova Tanúi világszerte terjesztenek egy új tájékoztatólapot, melynek címe: Hol kaphatunk választ az élet nagy kérdéseire? Így hívják fel az emberek figyelmét a hivatalos honlapjukra, a jw.org honlapra. Ez a világ legtöbb nyelven megjelenő honlapja, ugyanis 500 nyelven elérhető, és közel 700 nyelven találhatók rajta letölthető kiadványok.
A jw.org honlapnak naponta több mint egymillió látogatója van. Olyan kisfilmeket és cikkeket tartalmaz, melyek gyakorlatias tanácsokat adnak mindenféle korú, neveltetésű és anyagi helyzetű embernek. Az új tájékoztatólapon van egy QR-kód, mely a Miért jó tanulmányozni a Bibliát? című videóhoz visz el. Ez a kisfilm, mely videofelvételekből és animációkból áll össze, felhívja a figyelmet a Biblia tanulmányozásának a gyakorlati hasznára. Jelenleg több mint 450 nyelven érhető el, és 2013. november 18-a óta, mióta megjelent, közel 4 milliószor töltötték le.

Vízcsepp

Fotó: internet

1 megjegyzés:

Juccantó írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.