2013. május 24., péntek

Útibeszámoló 2....

... még meg sem említettem, hogy sokkal kevesebb embert láttunk dohányozni, mint nálunk! Az emberek sokkal-sokkal nyugodtabbak! Nagyon szeretik a kutyákat. Képzeljétek a legpuccosabb üzletekbe is bevihetik őket, póráz nélkül. A fiatal felnőttektől az idősebb korosztályig nagyon kedvesek és mosolygósak! Ez nagyon jóleső érzéssel töltött el minket! Ennyi mosolyt régen kaptunk! A tizenéves korosztály zöme hasonló, mint nálunk, kissé tenyérbemászó stílusuk van, ahogy nagymamám mondta régen, "sem Istent, sem embert nem tisztelnek", nagyképűek és mindent megengednek maguknak, ez szomorú, de nem meglepő..., persze ez nem mindenkire érvényes! Most legyen néhány kutyás kép. Érdemes megfigyelni, hogy milyen környezetben készültek! :) Folytatása következik!

2 megjegyzés:

Ciripbogár írta...

először azt hittem Olaszországról írsz, mert mosolygósak, kedvesek, nagyon szeretik az állatokat (a legviccesebb amit eddig láttam, egy hatalmas dog az intimissimiben. Az eladók is nagyon kedvesek,ami Nekünk is sokkal jobb, és dolgozni is sokkal kellemesebb így.

Szera írta...

El is hiszem! :) Nekünk is jobb lenne így..., bár itt is vannak kedves emberek, csak úgy érzem, lassan teljesen elkopunk... :(