2013. március 14., csütörtök

Le...

... kell csendesednem. Pocsékul magas a pulzusszámom. Pajzsmirigyvizsgálat előtt állok, érzem, hogy állandóan van bennem valami furcsa feszültség egy ideje, pedig, ahogy mondani szokás "fát lehetett hasogatni a hátamon" mindig is. Na, ez most nem így van és akkor nagyon finoman fogalmaztam. Kevesebbet ülök majd a gép előtt, kevesebb híreket hallgatok, jobban száműzöm a tv-t, a zenehallgatásom most főként Mozartból, Vivaldiból áll majd. Megnyugvásomat szolgálja a Biblia olvasása, az ima és elmélkedés.
...és hogy ez a bejegyzés véletlenül se negatív hangulatú legyen, egy AJÁNDÉK nektek is! :) Igazi különlegességre bukkantam, Nem árulok el semmit, csak annyit, hogy ide vágytam régóta!

http://princeedwardisland2.blogspot.ca/

8 megjegyzés:

Monika írta...

:( Sajnálom!
Tudom,most mosolyogni fogsz, de nekem,aki mindig nagyon alacsony vérnyomású voltam, mostanában elkap a feszültség, idegesség: megmértem a vérnyomásomat többször és hozzám képest bizony magasra szökött.Attól lehettek a tünetek.
És-na,most fogsz mosolyogni-kemény hidegfront van....Ez is nagy hatással van ránk.
Kívánom,hogy rendberakjanak az orvosok!
Azt pedig,hogy kevesebb hír és impulzus, nagyon jó ötlet,mert nemrégen hallottam/a számot elfeledtem/,hogy a mai embert egy nap milyen rengeteg képhatás éri,ami nem tesz jót.

Monika írta...

A front miatt fogsz mosolyogni---kissé félreérthető voltam az elején!

Szera írta...

Abszolút értettelek! Tudom fogjam rá a frontokra!:) Drága vagy, de sajnos ez már egy ideje tart és semmi köze a frontokhoz, de én így szeretlek frontosan! :)

Timi írta...

Köszi az oldalt!!! :o)
Kitartás! Nem vagy egyedül....♥♥♥

Szera írta...

Timi! Drága vagy, köszönöm! ...és tudom! :)

Erika írta...

Ha nem bírod már, gyere, hasogass fát az én hátamon:)))

Szera írta...

Eri! :) ... most nevetek csendesen...

Névtelen írta...

Drága Szera! Gyógyulj gyorsan!
Tudhattam volna, hogy a Princ Edward szigetek is közös kedvenc.