2010. május 21., péntek

Mit...


... gondoltok 100 nadrágos nőre hány szoknyás jut?
Mielőtt azt hinnétek..., ma átmentünk apával egy bevásárló-központon és azt számoltuk ki, ami a "feladvány"...
Tehát, aki szeretne játszani, az írjon nekem kommentet... :)
Apró nyereményt kap a helyes válaszadó, hogyha többen lesztek, sorsolok... :)
A határidő: 2010. május 24. éjfél.

19 megjegyzés:

Juhizs írta...

Szerény véleményem szerint, mivel nagyon drága a harisnya, és ahányszor felveszek egyet, az tuti, hogy a nap végére kiszakad; - hát úgy tippelnék, hogy kb. 3/4 a nadrágos és 1/4 a szoknyás, az meg üzletasszony... jut is eszembe, mikor láttalak Budafokon akkor mint, ha ruhában lettél volna... jaj nekem... ;-)

Szera írta...

Én nemigen hordok nadrágot, de harisnyát sem..., mindenki szörnyülködik, hogy meg fogok fázni, nem szoktam... :) A szoknyáim bokáig érnek, így nem olyan látványos... :)

Juhizs írta...

Te, Te Lady!
Mesélte egy ismerősöm, hogy Londonban zord időben valamikor március tájékán (?) harisnya nélkül látott nőket...

Névtelen írta...

Én 35 szoknyásra tippelnék, csakhogy ne legyen kerek a szám.
Sokkal kényelmesebb a nadrág, bár szerintem így sokat veszítek a nőiességemből. :)
Csak hát a szoknyánál sok minden is más is kell. Főleg idő, mire elkészülök, és persze bőven harisnya. :))))

Szilvi írta...

Szerintem 30. Biztosan többen voltak a nadrágot viselők.Személy szerint én rajongok a szoknyáért színes vastag harisnyával.Úgy vagyok én ezzel, mint a Gombóc Artúr a csokoládéval.Egyébként ezek sokkal jobban bírják a kiképzést mint a vékonyak.És igen a hír igaz miszerint itt Angliában mezítláb járnak még télen is,sokan papucsban vagy saruban, de a legszörnyűbb, hogy a lányok is a minike iskolai egyenruhájukhoz is csak zoknit vesznek fel.Borzasztó!! Nem is értem, hogy nem fáznak fel .

Nagyváradi Csilla írta...

2? Jelentem,a tesóm esküvőjén javítani fogom a statisztikát!:)
És a harisnyaszaggatókét is! :)

Ágnes Anna írta...

A tippem a következő: Télen:100/10,
nyáron:100/50, ezért is működik nyáron jobban a gyökércsakrája sok nőnek, persze csak ha nem műanyagtalpú a cipője.:)))
Csipkebogyó, én sajnos a csokoládéval vagyok úgy mint Gombóc Artúr! Már egész jól hasonlítok egy kemencére a bőszoknyáimban.:)))

Monika írta...

Ágnes Anna okos volt,mert télen én is főleg nadrágban járok,sokkal melegebb,meg csak bele kell ugrani....hát tudom,nőnek szoknya a csinosabb....Szóval télen 100/5 az arány max.10, nyáron ez sokkal jobb ,akkor talán 100/40?
Nyáron én is sokat járok szoknyában.Na,és igen,az a fránya harisnya! Ha nem lukadnának ki még aznap,akkor nagyot lendítenék a szoknyát hordók táborán..)

Tündérlátta írta...

10 az 1-hez a tippem. Sajna én is praktikus vagyok és bár rengeteg szoknya lapul a szekrényemben, nem nagyon jutnak hozzám.

Juhizs írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Juhizs írta...

Na, többször már nem szólok hozzá;
sok szoknyám ÁLL a szekrényben.
Két dolog miatt; az egyik a harisnya ára, a második pedig szoknyához azért nem lehet bármilyen cipőt felvenni.
Cipőt pedig nem kapok a lábamra.
Pedig két lábon járok ;-)
Szóval, egyszerűbb beugrani egy gatyóba.
Egyébként bizonyos kultúrákban tilos a nadrág viselése a nők számára - mint tudjuk.

2010. május 22. 8:45

Juhizs írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Monika írta...

Juhizs is okosat írt,a mi az eszemben volt,de nem írtam le: a CIPŐ. szoknyához nem huzhatok olyan cipőt,amit a nadrághoz hordok. Pedig azok a kényelmesek a számomra.Nem könnyű a nők élete.:)

janucbajusz írta...

A kérdésre kérdés:A bevásárlóközpontban 100-ból hány?Én is szoknyapárti vagyok,nekem is volt egy skótszoknyám bár nem hordhattamtam de annál kényelmesebbet..... komolyan.
A tippem:100/9

Ida13 írta...

Szerintem 28. A banknegyedben rengeteget láttam. A [plázákban] is akadnak.
Jó a kérdés. tetszik.

toritextil írta...

én mindig rosszul saccolok..
viszont ezesetben lehet, hogy nem magunkból kell kiindulni? hiszen ha egy bevásárlóközpontról van szó, akkor ott lehetett sok vékonyka fiatalka, akiken csak csöppnyi szoknya volt.. viszont, ha rossz idő volt, talán ők sem mentek ki vékony ruhában.... hmmmm érdekes kérdés :))
viszont nem kérdezted volna, ha nem lenne vmi fura az eredmény.. lehet, hogy mind rosszul gondolkozunk, és több volt a szoknyás?? 200-ig azért csak nem számoltatok...
teljesen megkavartam magam :D, fogalmam sincs, úgyhogy inkább csak hasraütök, és azt mondom...
legyen 7.. 7 szoknya jut 100 nadrágra.. (vagy lehet, hogy egy sem?!) nem, én biztosan messze járok az igazságtól :) de most már nagyon kíváncsi vagyok :)

janucbajusz írta...

A legviccesebb az lenne, ha csak TE LETTÉL VOLNA SZOKNYÁBAN!!!!! :)

Zsófi írta...

Százból 10.

A harisnyagondokra: télen vastag harisnyát kell hordani. 60 den fölött már nem szakadnak olyan könnyen. :-) Tavasszal és ősszel pedig harisnyát (és nem harisnyanadrágot) hordok, egyszerre több teljesen egyformát szoktam venni (pl. szezon elején), így ha egy-egy el is szakad, a szezont simán kibírják (sőt az, amelyik egyet kibírt, többet is ki fog bírni).

Én inkább nyáron járok nadrágban, ez megvéd a nap káros sugaraitól és a fehér lábamat vizslató, tolakodó pillantásoktól is. ;-DDD

Juhizs írta...

Szeretem a vastag harisnyát,... de...
az a baj, hogy az ilyen gnóm alakúakra, mint én vagyok, ha veszek 3-at (különböző helyeken pl) , akkor nem tudom hordani, hiába van rá írva az én méretem, hanem csak mondjuk a 4. jön be. A többivel nem tudok mit kezdeni, mert családom hölgyei szintén más méretűek, de az én "nem megfelelő harisnyáim" nekik nagyok.

Jellemző:
amelyik pocak, popsi tájékon megfelelő lenne, az törpe -vagy vékony combbú - hölgyekre készült, és nem jön fel csak mondjuk combközépig... szóval gnóm vagyok :-)

Már értitek, hogy miért hordok a lófarkamban hajgumi helyett színes harisnyákat?????? ;-)