2018. augusztus 29., szerda

Esküvő...

... még mindig. Naponta beszélgetünk róla. Olyan nagy élmény volt, sok szempontból. Szólt a barátságról, a toleranciáról, a szeretetről, az aggódásról, a boldogságról, a féltésről, a szerelemről.
Ahogy ígértem, megmutatom a takarót, ez a legjobb fotó róla. Érdemes megnézni a menyasszonyi tortát is. Azon kívül, hogy mindenféle tortát takart a külső máz - csokis, angol lila, Fekete erdei és még más is - gondoltak a laktózmentes diétát folytatókra is, a legfelső szint az övék volt. A torta mellett kis muffinokat is felszolgáltak, mindenmentesek voltak, gyönyörűen feldíszítve, ez, sajnos nem látszik, de hasonlítottak a nagy tortához. Könnyet csal a szemembe, ha belegondolok, mennyire készültek ezek a "gyerekek" a nagy napra. Kár, hogy nem tudom leírni nektek ezeket.
Akkor a képek.

 
Fotó: Vámosi Patrik

7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon szép a takaró és egy örök emlék akik varrták és akik kapták azoknak is! A torta csodaszép, köszi hogy megosztottad velünk a látványt!

Szera írta...

Én köszönöm a kedvességedet! 🌷

Katalin írta...

köszi, jólesett, hogy nem felejtkeztél meg a kíváncsiskodóidról:))szép a takaró

Timi írta...

Nagyon kedves ajándék ez a takaró! A torta pedig annyira jól néz ki! Biztos finom is lehetett...
Mennyire hasonlít rád Nóra! Én még élőben nem találkoztam vele, de most az esküvői képeken láttam és nagyon elcsodálkoztam a hasonlóságon :o)

Monika írta...

Szívet melengető a takaró!!! Annyira szeretem én is az első foltos takarót, ami kis bice-bóca,de melegít.:)

Szera írta...

Lányok! Nagyon szívesen megosztottam!😊 Olyan nagy szükség van pozitív gondolatokra, eseményekre, olyan boldogtalan helyen élünk, így még fontosabb, hogy ellazuljunk, töltődjünk. A lányom hasonlít rám? 😊 Ez hízelgő, de azt mondják, tiszta apja. Színeiben talán. És bizony egy takaró nagyon fontos! ❤

maddox pax írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.