2015. április 11., szombat

Olyan...

... sokat írok a blogomban a Bibliáról. Elhatároztam, hogy egy új rovatot indítok. Bibliatanulmányozás néven. 21 éve rendszeresen tanulmányozom, minden héten kétszer megyek gyülekezetbe, teokratikus iskolába is járok ezen belül. Van egy csodálatos füzetünk a címe: Örömteli üzenet Istentől. Ez a kiadvány az alapja ennek a rovatnak. Ha van kedvetek tartsatok velem. Ha bármilyen kérdésetek, véleményetek van, kommentet is írhattok vagy az oldalsávon lévő e-mail címemre is.


Mit szeretne Isten tudatni az emberekkel?


 Isten azt szeretné, hogy az emberek boldogan éljenek. Ezért teremtette a földet és mindazt, ami rajta van, mert szereti őket. Hamarosan lépéseket fog tenni, hogy a jövőben minden ember boldogan élhessen. Meg fogja szüntetni a szenvedés minden okát.
"Mert én jól ismerem a gondolatokat, amelyeket felőletek gondolok— ez Jehova kijelentése. — Békének és nem veszedelemnek gondolatai azok, hogy jövőt és reménységet adjak nektek." (Jeremiás 29:11)
 Eddig egyetlen kormányzat sem tudott véget vetni az erőszaknak, és nem tudta megszabadítani az embereket a betegségtől és a haláltól. Isten szeretné, ha tudnánk, hogy az emberi kormányzatokat hamarosan az ő kormányzata váltja fel. Uralma alatt az emberek békében élnek majd, és teljesen egészségesek lesznek.
"Elnyeli a halált örökre, és a legfőbb Úr, Jehova letörli a könnyet minden arcról. Eltávolítja népének gyalázatát az egész földről, mert maga Jehova mondta ezt." (Ézsaiás 25:8)
"Egyetlen lakos sem mondja majd: „Beteg vagyok.” A népnek, mely a földön lakozik, megbocsáttatott a vétke." (Ézsaiás 33:24)  
"És azoknak a királyoknak a napjaiban az egek Istene felállít egy királyságot, amely soha nem fog elpusztulni. Ez a királyság nem száll át más népre. Szétzúzza és megsemmisíti mindazokat a királyságokat, maga pedig megáll időtlen időkig... " Dániel 2:44


Várlak benneteket jövő szombaton is! Mindenkinek szép hétvégét!


Photo of blue colored wildflower is a lovely free picture

2 megjegyzés:

Monika írta...

Ez jó ötlet!:)
Én 12 éves koromtól olvasom rendszeresen a Bibliát, az akkor 43 év.Hú! Így leírva elég sok.:)
Az a vicces,hogy idegen nyelven is inkább a lelki témákat értem, és beszélem.:) Persze ,mert azzal foglalkozom a legtöbbet.:)

Szera írta...

Örülök Mammka! Várlak szombatonként! (is) Hogyha bármi eszedbe jut az aktuális témáról és van kedved elmondani, örömmel fogadom! :)