2015. március 8., vasárnap

Amikor...

... hetekig fekszel és bizonytalan és elesett vagy, még több időd jut arra, hogy gondolkodj, ez nem egyértelműen jó, de akinek régi szokása, az nem tud ellene tenni.
Rengeteget gondoltam Istenre! Rengeteget gondoltam emberekre. Közeli és távoli ismerőseimre. A Biblia egy csodálatos könyv, MINDEN benne van. Megtapasztaltam újra és el is határoztam, hogy könnyebben veszek bizonyos dolgokat, hiszen ezeknek így kell lennie.

"Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehezen elviselhető, válságos idők lesznek.  Mert az emberek önmagukat szeretők lesznek, pénzszeretők, önteltek, gőgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, illojálisak,  természetes vonzalom nélküliek, olyanok, akik nem készek semmilyen megegyezésre, rágalmazók, önuralom nélküliek, vadak, a jóságot nem szeretők,  árulók, keményfejűek, büszkeségtől felfuvalkodottak, inkább gyönyörszeretők, semmint Istent szeretők,  akiknél megvan az Isten iránti odaadásnak egy külső formája, de erejére nézve hamisnak bizonyulnak." 2 Timóteusz 3:1-5

Olyan emberek mutatták ki a szeretető aggódásukat, akiket eddig is nagyon szerettem, de ez a betegség még közelebb vitt hozzájuk! Hálás vagyok érte!

"Minden időben szeret az igaz társ, és testvérül születik a nyomorúság idejére." Példabeszédek 17:17

Mindenkinek szép hétvégét!  

.

2 megjegyzés:

erdoseva55 írta...

Drága Szera! Szeretettel ölellek! Remélem, hogy sokkal jobban vagy, s hamarosan teljesen felépülsz!
Szinte Veled egyidőben voltam, vagyok beteg, s hasonló jó dolgokat tapasztaltam az emberi együttérzés, szeretet, érdeklődés , törődés szempontjából!
minden jót kívánok Neked! Legyen nagyon szép a heted! <3

Szera írta...

Drága Éva! Köszönöm! Neked is teljes felépülést kívánok, szeretettel! ❄❄❄