2013. január 23., szerda

PIF...

... ürügyén. :)
Nagyon kedvelem a kézműves blogos társadalmat! Sokan azt mondják, hogy nem is igazi, mert csak a szép oldalukat mutatják meg. Hát aztán?! Legalább látok szép dolgokat ebben a csúnya világban! :) Vannak köztetek kedvesek, nagylelkűek, rendkívül kreatívak, viccesek, elmélkedősebbek ...és ez így van jól! Olyan sokat tanulok tőletek! Itt is megköszönöm! Hálás vagyok apró ötletekért, finom receptekért, néhány jó szóért! Nem kis dolgok ezek!!!!

Már régebben hirdettem meg a PIF-es játékomat és egy ideje megvan a 3 hölgy, akiknek 1 éven belül személyes ajándékot készítek. Az egyikük a lányom osztálytársa volt grafikán, és bár sokat beszélgettünk már a neten, de még soha nem találkoztunk. A másik 2 hölgyhöz is virtuális kapcsolat fűz, nagyon kedvelem őket is! Visszafogott, precíz emberek. Az egyikőjük életem egyik legnagyobb meglepetésével lepett meg, amit soha nem felejtek el! A másikukkal  pedig így ismeretlenül is sokszor találkoznak a gondolataim!
Nagyon kedvelem mind a 3 lányt! Arra kérem őket, hirdessék meg a játékot az oldalukon! Így hozzájuk is lehet majd jelentkezni! Köszönöm! :)

Akkor most megosztom veletek, hogy kik ők!
1. Zsuzsi http://kissnemeskeri.blogspot.hu/
2. Zsuzs
3. Kriszta

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Szera!
Meghirdettem a játékot. Izgatottan várom, jelentkezik-e valaki.

Névtelen írta...

Már van egy jelentkezőm! :-)