2013. január 10., csütörtök

Milyen...

... érzés fog el, ha 2012. december 21-re gondolsz, a maja naptárnak arra a napjára, amelyről sokan azt mondták, hogy világraszóló változásokat fog hozni?
Attól függően, hogy mire számítottál, talán megkönnyebbültél, csalódtál, vagy esetleg hidegen hagyott az egész.
Vajon ez is azt példázza, hogy a világvégejóslatok nem megbízhatóak?

Talán meglepődsz, ha megtudod, mit is ír a Biblia a világvégéről. Nemcsak arra ad okot, hogy várjuk ezt az eseményt, hanem azt is elismeri, hogy csalódáshoz vezethet, ha a vég késni látszik.
Buzdítalak rá, hogy vizsgáld meg, hogyan válaszol a Biblia néhány gyakori kérdésre a világvégével kapcsolatban!
-El fog égni a föld?
-Mi fog történni, amikor vége lesz a világnak?
-Valóban közel van a világvége?
-Az, hogy voltak már tévedések a véget illetően, azt jelenti, hogy soha nem jön el?

Mi emberek olyan sokfélék vagyunk, lehet, hogy van, aki azt mondja, nem akarok hallani ezekről a dolgokról, úgyis olyan nehéz az élet, van, aki talán úgy vélekedik, lehet, hogy egyszer bekövetkeznek döntő változások a földön, de azok nem az én időmben lesznek, és bizonyára vannak köztetek olyanok is, akik látják, hogy rohamosan hanyatlik minden ezen a haldokló bolygón, pusztulnak az esőerdők, egyre erősödő földrengések, cunamik pusztítanak, a különféle államok dollár milliárdokat költenek fegyverkezésre, elnézve, hogy a föld népességének hatalmas része éhezik... és sorolhatnánk, de talán a legszembetűnőbb és az egyik legnyomasztóbb változás, hogy az emberek egyre ingerültebbek, durvábbak, egyre több a bűncselekmény, és ahogy Jézus mondta: "és a törvénytelenség növekedése miatt a legtöbb emberből kihűl a szeretet." Máté 24:12. Ha az utóbbi csoporthoz tartozol, akkor bizonyára érdeklődéssel várod, hogy az emberiség legrégebbi könyve, milyen válaszokat ad a fenti kérdésekre! Nincs is más dolgot, minthogy ide kattints és elolvashatod a válaszokat! Jó olvasást és elmélkedést kívánok! :)

http://www.jw.org/hu/kiadvanyok/folyoiratok/wp20130101/felni-kell-a-vilagvegetol/

Fotó: internet

Nincsenek megjegyzések: