2011. május 1., vasárnap

Te...


... is azok közé tartozol, akik aggódva figyelik a FÖLD sorsát?

A világűrből nézve a föld egy gyönyörű, kék-fehér ékszerre hasonlít. De ha közelebbről szemügyre vesszük az otthonunkat, rájövünk, hogy nagy bajban van. Hogy miért? A válasz egyszerű: az emberek gondatlan lakóknak bizonyultak. Ráadásul nemcsak szó szerint pusztítják a földet a környezetszennyezéssel, az erdőirtással és az erőforrások kizsákmányolásával, hanem erkölcsi és szellemi értelemben is tönkreteszik az erőszak, a vérontás és a szexuális erkölcstelenség által.

Ez a szomorú helyzet megdöbbentő módon mintegy kétezer évvel ezelőtt meg lett jövendölve a Szentírásban! Engem megdöbbentett ez a vers, amikor először olvastam sok évvel ezelőtt: "De megharagudtak a nemzetek, és eljött a te te haragod, és a meghatározott idő arra, hogy megítéltessenek a halottak, és megadd jutalmukat rabszolgáidnak, a prófétáknak és a szenteknek és azoknak akik félik a nevedet, kicsiknek és nagyoknak, ÉS PUSZTULÁST HOZZ AZOKRA, AKIK PUSZTÍTJÁK A FÖLDET." Jelenések 11:18

Ezen kívül még 5 prófécia van, ami a szemünk láttára teljesedik!

Hogyha kíváncsi vagy, hogy mik ezek, akkor szívesen küldök neked egy folyóiratot, amelynek főcíme: "6 BIBLIAI PRÓFÉCIA a szemünk láttára teljesedik "

Nincs más tennivalód, minthogy írsz egy e-mailt a címeddel és én jövő hét végén küldöm a folyóiratot!

Fotó: internet

2 megjegyzés:

Monika írta...

"A világűrből nézve a föld egy gyönyörű, kék-fehér ékszerre hasonlít"---ezen mindig elámulok,mert CSODA!És csoda a Szeretet is! Bárcsak minél többen visszatalálnának a Forráshoz!

baratella írta...

Én is azok közé tartozok, akik aggódva figyelik a FÖLD és a rajta élő emberek sorsát?
Bizony sok negatív jelet látni nemcsak a természetben, hanem az emberi társadalmaknál is.Mikor egy civilizáció haldoklik? Meddig tart???