2009. október 2., péntek

Megosztom...



... veletek az örömömet...
Városunkban 2. alkalommal rendeztek mesenapokat, ennek keretében képzőművészeti pályázat is indult és az én gyermekem I. helyezést ért el a felnőtt kategóriában... :)
Nem egy dicsekvős típus, mint látjátok, ill. nem látjátok:) nem szoktam feltenni rajzokat tőle, nem is engedi...
DE!!! Most "megmutathatom" a munkáját. Benedek Elek meséjéhez illusztrált, a mese címe: A rozmarintszál.
Őszinte véleményeteket kérem, hogy tetszik? Nem az anyai szívemet akarom "kenegetni", hanem érdekel, hogy megakadna e a szemetek egy ilyen illusztráción? Majd egyszer elmondom, miért... :)
Köszönöm!
Az én munkáimmal ellentétben, ez a rajz "védett", köszönöm, hogy nem használjátok fel... (lehet, hogy nem voltam elég hivatalos).

19 megjegyzés:

Monika írta...

HURRRÁ!!!!!!!HURRÁ!!!!!HIPP_HIPPP!! VÉGRE meglátják egyre többen,hogy milyen tehetséges a lányod!!!!!!!jaj,de nagyon örülök!!!!!!

Budai Detti írta...

Nagyon szép, és nagyon ügyes! Gratulálok!

Budai Detti írta...

Merre is laksz???

Szera írta...

Halásztelken.

Zelnice írta...

hát legyen is védett,mert nagyon kifejező.még mielőtt egy sort is olvastam volna a postból, megakadt a szemem a szemükön. pontosabban azon a láthatatlan szálon, ami összeköti őket a pillantásukon keresztül.az ilyesmi nem könnyen (vagy sehogy sem)valósítható meg.gratula a hölgynek!
nincs honlapja,képtára?

Erika írta...

Bibibí! Mi már láttuk előbb is, és akkor is azt gondoltuk egységesen, hogy ennek kell a nyerőnek lennie, mert egyszerűen mesés és varázslatos hangulata van! Nem lehet szabadulni tőle...:) Igeen, szeretnénk ilyen könyveket látni! És hatalmas puszi a Nórának!

enigma írta...

hű, ezek az arcok....mintha egy felnőtt, sokatmegélt ember rajzolta volna...lenyűgöző és felzaklató...a szó jó értelmében...gratulálok az alkotó család minden tagjának :)

enigma írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
zazálea írta...

De még mennyire, hogy megakad a szemem rajta!

Barbi írta...

Szerintem csodálatosan szép! :D Én van, hogy az illusztráció miatt veszek meg egy könyvet, el sem olvasom. Biztosan megakadna rajta a szemem! Gratulálok a lányodnak! :D
Igen, igen, könyvekbe!!!!!

mmama írta...

Tettszik ! Gratulálok !

Cinella írta...

Kedves Szera!
Nekem nagyon-nagyon tetszik a lányod rajza. (annyira, hogy teljesen ismeretlenül írók neked). Mielőtt bármit is olvastam volna a bejegyzésedből első gondolatom az volt, hogy egyesek hol találnak ilyen szép képeket a nete, amiket kitesznek egy-egy írásukhoz. Majd mikor elkezdtem olvasni rögtön az ugrott be, hogy vajon melyik könyvből van az illusztráció! Lényeg a lényeg: szívből gratulálok a lányodnak! Ügyes, tehetséges, ne legyen szerény igenis mutogassa amit tud!
Üdvözlettel: Cinella

Kriza írta...

hát nekem tuti megakad a szemem rajta, gyönyörű kép, olyan hangulatos, finom, nagyon tetszik!
gratulálok!
Kriza

Annás írta...

Gyönyörű illusztráció! Én kimondottan keresem azokat a mesekönyveket, amiknek hasonlóan szépséges a grafikája. Ne hagyjátok elkallódni, háttérbe szorulni a lányod tehetségét! Sok sikert Neki, Nektek!

H. Mária írta...

Nagyon jó lett!:) :) :)Üdv. Mária

Szera írta...

Köszönöm mindenkinek a bíztatást! :)

Aranyalma írta...

Gyönyörű munka! Szívesen látnám egy mesekönyv illusztrációjaként. Sőt, egy egész könyvet ilyen csodás rajzokkal!
Éppen tegnap mondta egy apuka, hogy a kislánya azért szeret meséket hallgatni, mert közben nézegetheti a képeket. Hát akkor lássanak csodát a gyerekek, és ilyen csoda kell nekik!
Ha születőben van valami maradandó, kérlek, tudósíts róla!

nagikata írta...

Nagyon tehetséges! Hány éves?
Az én lányom is Nóra...

Szera írta...

24 éves! :)