2009. június 11., csütörtök

Segítségeteket...


... kérném. Szeretnék magamnak textílcimkéket csináltatni, hogy a termékeimbe belevarrjam. Hogy tudnám a legkedvezőbb áron kiviteleztetni?
Köszönöm a segítségeteket! :)

10 megjegyzés:

Barbi írta...

Hú, erre én is nagyon várnék ötleteket! :)

zazálea írta...

Meg én is, mert a saját készítésűtől tartok, hogy nem tart ki sokáig. :o(

Szera írta...

Nekem a transzferfólia is jó lenne, de én azt nem tudom megcsinálni, a gyakorlatias dolgokhoz rendkívűl ügyetlen vagyok... :( ... és megint a kérdés: tud valaki segíteni a fóliában?... :)

KicsiKató írta...

Nekem gyári van és biza 1000 darab volt a minimum rendelési mennyiség... Ha valamilyőkötőket érdekli, küldjetek egy mailt a kicsikatokukacgmailpontcom-ra és küldöm a cég elérhetőségeit.

zazálea írta...

Szarvasmicinek üzenem, hogy örülök a jó hírnek, mert nekem is ilyen transzferes izém van. És Szera: ha én meg tudtam csinálni, akkor Te is!

lomaquilt írta...

Nem olyan nehéz a transzfer izés. Cicvarek részletesen leirta. A Kondorosi uti kiárusitáson én direkt vettem vékony szürkének látszó selyemszalagot. Egy word file-ben megszerkeszted a logódat. Én 12-es méretűben csináltam és kicsi lett. Ezzel érdemes kisérletezni csak úgy papiron. Elmész egy Saturn vagy Médiamárk boltba és ott lehet kapni papirt, ahol részletesen le van irva mit kell csinálni. Kb. 2000 Ft. körül van 5db papir. Részletes leirás www.avery.hu Arra kell csak vigyázni, mikor nyomtatod, akkor a nyomtatási feltételeknél a tükörképet-et kell kiválasztanod.

lomaquilt írta...

Most néztem meg (google) www.balogcimke.hu a zsinagógánál van a Dohány utcáról nyilik (a zsinagóga másik oldalán) ők vállalnak nyomott és szövött cimkéket. A tervezést jobb ha Te csinálod. 1000 db a legkisebb rendelés.

Fércművek írta...

Szia!

Én jártam a Balog cimkénél. Nekem speciel azt mondták, hogy 5000 darab olyan 60.000 forint lenne és inkább ez érné meg, mert 1000 darab is körülbelül ennyire jönne ki. De gondolom a mérettől is függ. Meg az anyag minőségétől. Úgyhogy vasalok rendületlenül. :) De azért még nem adtam fel, hogy találok valami jó megoldást. Most egy másik cégnél fogok kérdezősködni. Ha valami sikerül, akkor megírom. :)

Szera írta...

Köszönöm NEKTEK!!!

Erika írta...

A Patchwork Pottery oldalán is le van írva a tutoriál címke alatt, nagyon érthető, menni fog! Bár én festékhiányban szenvedve a fénymásolónknál nyomtattam ki...