2017. június 5., hétfő

Miért...

... jó tudnod a négy lovasról?


"Amikor először hallottam a négy lovasról, halálra rémültem. Arra gondoltam, hogy mindjárt itt az ítélet napja, és én biztos meghalok, mért még nem vagyok felkészülve." (Crystal)


"Lenyűgöző volt olvasnom a négy különböző színű lóról. Miután megértettem ezt a látomást, minden összeállt a fejemben." (Ed)


Benned milyen érzéseket keltenek az apokalipszis lovasai? Azt mondanád róluk, amit Crystal, vagy amit Ed? Bármi legyen is a helyzet, a négy lovasról szóló látomás az egyik legismertebb része a Biblia utolsó könyvének. Tudtad, hogy nagyon sokat adhat számodra, ha olvasod, tanulmányozod és alkalmazod az ebben a prófétai könyvben leírtakat, az valódi boldogságot eredményezhet neked.
"Jézus Krisztus kinyilatkoztatása, melyet az Isten adott neki, hogy megmutassa rabszolgáinak azokat, amiknek rövidesen meg kell lenniük. És ő elküldte angyalát, és általa jelekben bemutatta azt rabszolgájának, Jánosnak, ő pedig tanúskodott az Isten adta szó mellett és a Jézus Krisztustól való tanúság mellett, igen, mindazok mellett, amiket látott. Boldog, aki fennhangon olvassa, és akik hallják e prófécia szavait, és akik megtartják a benne megírtakat, mert a meghatározott idő közel van." Jelenések 1:1-3
 Sokakat megrémít ez a bibliai jelenet, pedig ennek a történetnek egyáltalán nem a félelemkeltés az célja. Valójában milliók tapasztalták úgy, hogy a lovasokról szóló segített segített megerősíteni a hitüket, és reményt adott nekik egy szebb jövőre. Rád is lehet ilyen hatással! Ehhez olvasd el kérünk, a következő cikket. : https://www.jw.org/hu/kiadvanyok/folyoiratok/ortorony-2017-3-szam-majus/negy-lovas/

Nincsenek megjegyzések: