2012. október 29., hétfő

...

... szegények...
New York, ma...

8 megjegyzés:

eszter írta...

Aha, nagyon hatásos fotó, mint a katasztrófafilmekben...már olvastam, hogy facebook-os átverés, semmi köze a jelenlegi helyzethez.Reggel megtudjuk, addig s kívánjuk nekik a legjobbakat.Most felkészültek, az már biztos.

Névtelen írta...

Micsoda kép!!!Ha igazi,ha átverés akkor is nagyon tetszik!
Jó,hogy nem ott élünk...mellesleg hiszem,hogy a sok természeti csapás nem a véletlen műve....

Szera írta...

Eszter! Bárcsak "hatásvadász" kép lenne! Én ennek nagyon örülnék! Majd ezután nézek híreket!
Emőke! Ezek az idők, ezeket az eseményeket hozzák magukkal.
"És lesznek jelek a napban, a holdban és a csillagokban, a földön pedig nemzetek gyötrődése, mivel nem ismerik a kiutat a tenger zúgása miatt, és a háborgása miatt,  miközben az emberek elalélnak a félelemtől, és azoknak várásától, amik a lakott földre jönnek; mert az egek erői megrázkódnak." Lukács 21:25,26 Persze, ez átvitt értelemben is értendő.

Mammka írta...

Az időkép.hu-n folyamatos a közvetítés az állapotokról.Összeszorul a szívem,mert egy közeli rokonunk pont ott él.:(Remélem,hogy visszaviszi őt Istenhez.

Mammka írta...

Itt van az élő közvetítés :http://www.idokep.hu/percrol-percre

Juccantó írta...

Reggel hallgattam a Morning Show-t miközben telefonon beszélgettek Hováth Eszter fotóssal,aki New Yorkban a tűzoltók munkáját dokumentálta fotókkal...Azokkal a tűzoltókkal dolgozott együtt,akik 2001.09.11.-én is ott voltak..Közben azokra is gondoltam,akik velünk együtt vannak ott....Biztos,hogy megfogadták a figyelmeztetéseket és biztonságban vannak!


http://hirek.msn.mainap.hu/kulfold/sandy-az-evszazad-vihara-tombol-amerikaban-39561

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506503002713151.127328.506493399380778&type=1

eszter írta...

revideálom,amit írtam...most nézem a híradót, tényleg szörnyű!

Szera írta...

Kedves Eszter! Mai korunkban ritka és engem meghat, ha valaki átgondolja azt, amit mondott és esetleg korrigál! Bizony szörnyű, mégis jó-érzésem van most a bejegyzésed miatt, KÖSZÖNÖM! :)