2008. november 3., hétfő

Játék...



Ezt a "meghívót" KICSIKATÓTÓL kaptam. Ami a gyermekkorról szól. Íme, a szabályok:

1. Ha téged jelölnek ki, rakd ki a blogodba ezt a képet és írj egy bejegyzést a gyermekkori emlékeidről.

2. Nevezz meg 7 bloggert, akinek szívesen továbbadnád a feladatot!

3. Linkeld be a blogok címét! Azt is, akitől a "díjat" kaptad!

4. Privát üzenetben értesítsd a kiszemelt bloggereket!

Egy testvérem van, aki szintén lány és mindig egymás mellett álltunk, hiszem, hogy ez ma is így van. Egymás kezét fogtuk az asztal alatt, amikor meg kellett ennünk a sárgarépát, rájöttünk, hogyha nem rágjuk meg, hanem csak kicsi falatokat veszünk a szánkba, egyszerre le tudjuk nyelni és akkor nem érezzük az ízét. Mindig fehér zokniban kellett járnunk, és ezt nehezen viseltem, inkább a port szerettem volna rúgni a lábammal, érezni a földet. Hatalmas masnikat hordtam a hajamban, ami a hátam közepéig ért, vagy még azon is túl. Szombaton mosta meg nagymamám és ecetes vízzel öblítette le, hogy fényesen csillogjon, amikor másnap reggel templomba megyünk. Amikor 4 éves voltam megkérdezték anyukámékat egy pályaudvaron, hogy festik e a hajamat, mert olyan szőke... Szerelmes voltam egy nagyfiúba és virágokat szórtam a homokba, amerre biciklizett, ő a legjobb barátnőmbe volt szerelmes... Amikor nagymamám csirkét vágott és bement a forró vízért én összeraktam a csirke fejét és vizet csöpögtettem a szájába, hogy ne halljon meg... Disznóvágáskor a dunyha alá bújtam befogtam a fülem és azt mondogattam, hogy á!á!á!... jól leszidtak, hogy miattam nem akar elpusztulni az állat... A kézműveskedéshez való vonzalmamat abszolút befolyásolta, hogy vetítettek a tévében egy holland sorozatot, azt hiszem az volt a címe, hogy a Kéz öt ujja... varázslatos volt!

Azt hiszem ennyit még soha nem írtam a blogomba.

Az én jelöltjeim:
LEDANNA
KATBO
MAMMKA
ENDY
P.JULCSI
JUHIZS
SZÖMÖRCE

Igaziból mindenkire kíváncsi lennék, aki blogtársam...

5 megjegyzés:

Juhizs írta...

Jó volt olvasni ezt a "szeletet" a gyermekkorodról. Már akkor megnyilvánult, hogy mekkora lelked van. Köszönöm, hogy jelöltél.
Valóban, ilyen sokat talán még soha nem írtál - sajnos.

Princi írta...

Jaj, de jó, hogy emlékszik még valaki erre a sorozatra! A Kéz öt ujja, egy család mutatott be sok ötletes tevékenységet öt percben, a szünidei matinében és több része is volt egy nap, nagyon szerettem én is!!!

Szera írta...

Ez fantasztikus!!! Még soha nem emlékezett rá senki!

Szera írta...

Juhizs! Cuki vagy.

Névtelen írta...

De aranyos.Még még.