2020. február 10., hétfő

Jöjjön...

... a recept. 😊

Vegán parmezán
3 ek. pirított, sózott napraforgómag
7 ek. élesztőpehely (bioboltokban kapható,
          rendkívül egészséges)
1,5 kk. fokhagymagranulátum
0,5 kk. só
Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze. Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.
Forrás: mindenmentes.hu

5 megjegyzés:

Éva írta...

Nem is szükséges hozzá sok minden köszi!

Szera írta...

Nagy örömmel! ❤ Megírod, hogy ízlett? 😉

Katalin írta...

oh, kipróbálom
élesztőpelyhem nincs




köszönöm

Katalin írta...

napraforgóvajam van viszont. de ez ebbe nem jó, biztosan

https://www.provitamin.hu/almitas-napraforgovaj-c899-p75726.html


nem akarok úgy járni, mint az egyszeri asszony, aki úgy akart tortát sütni, hogy minden alapanyagot kicserélt szép sorjában, mert pl, nem volt otthon datolya, tett bele helyette almát meg mézet, nem volt otthon vaj, tett bele helyette zsírt, stb stb

Szera írta...

😊 A recept csak a leírás szerint működik. DE! A fantáziád szülhet egy igazi különlegességet! 😉