2018. augusztus 25., szombat

Nagyon...

... régen jártam erre.
Természetesen nagyon sok dolog történt azóta, jó is, rossz is.
Maradjunk a jóknál. :) Lányom két volt osztálytársa összeházasodott. Londonban élnek, az esküvő itt volt, Pusztazámoron. Előtte soha nem hallottam erről a helyiségről. Mesebeli kúria van ott, ősparkkal. Amikor először léptem be, olyan volt, mint egy álom. Minden apró szöglet titkot rejtett. Szivarszoba..., ahol senki nem szivarozott, csak beültünk a nagy bőrfotelekbe és az elnyelt minket.
Szerelmi takaró..., titkosan megszerveztük, mindenki varrt bele egy-egy blokkot és N. összevarrta egy óriástakaróvá. Jöttek a levelek Magyarország minden pontjáról, Franciaországból, Angliából. Némelyik jól megbőgetett. Pl. egy tüneményes nagymamáé..., az egyik blokkon egy másik családtag belevarrta a vőlegény dédmamájának zsebkendőjét. A fiatalok inkább szitanyomatokat küldtek. Annyi féle volt, ahányan varrtuk a takarót, 32-en. Néhány képet megosztok, remélem, sikerül.
















4 megjegyzés:

Katalin írta...

a takaróról nincs véletlenül fotód?

Éva írta...

Nagyon ötletes a takaró amit készítettetek, gondolom a fiatalok elvitték kíváncsi lettem volna rá én is ! Szép helyen voltatok!

Szera írta...

Még nem kaptunk fotót. Mindenképpen megosztom.

Monika írta...

Én is a takaró fotóját várom nagyon.:) Sok volt a munka és nem volt idő lefotózni gondolom. Annyira kiváncsi vagyok rá! Csodás ötlet!