2012. augusztus 23., csütörtök

Csodák...


... márpedig nincsenek! Vagy vannak?! :)
Te hogy gondolod? Hiszel a csodákban?
Vonakodsz azt mondani, hogy hiszel bennük, mert attól félsz, babonásnak vagy műveletlennek fognak tartani? Ha így érzel, korántsem vagy egyedül.
Vagy talán az a véleményed, hogy csodák igenis vannak? Hiszel a Bibliában feljegyzett csodákban, például abban, hogy Mózes kettéválasztotta a Vörös-tengert? Sőt, úgy gondolod, hogy még ma is történnek csodák? Érdekes, hogy egy nem régi beszámoló szerint "a nyugati világ jelentős része, például az Egyesült Államok lakosságának mintegy háromnegyede, és Nagy-Britannia lakosságának 38 százaléka, hisz a csodákban" (Graham H. Twelftree: The Cambridge Companion to Miracles).
Az is lehet, hogy a következőket gondolod: "Nem tudom, hogy vannak-e csodák, de nem is igazán érdekel. én még egyet sem láttam." De miért foglalkoztasson az a kérdés, hogy vannak e csodák?

Mert a közeli jövőben a Biblia ígéretei szerint hatalmas csodák várhatók, amelyek így vagy úgy mindannyiunkat érintenek majd!

"Házakat építenek majd, és bennük laknak, szőlőskerteket ültetnek, és eszik annak gyümölcsét." "Nem fáradnak hiába" Ézsaiás 65:21,23

"Egyetlen lakos sem mondja majd:Beteg vagyok." Ézsaiás 33:24

"Mindazok, akik az emléksírokban vannak... kijönnek." János 5:28, 29

Én már nagyon várom ezt az időt! :)

Buzdítalak rá, hogy szerezz még több ismeretet arról, hogy milyen jövő vár ránk a Biblia szerint! Ez reménységgel tölthet el ezekben a nehéz időkben! :)

Hogyha többet szeretnél tudni a várható csodákról, írj egy e-mailt és küldöm az erről szóló füzetet, ajándékba, mindenféle kötelezettség nélkül!

Szép napot!

Fotó: internet

2 megjegyzés:

Betti írta...

Ezen nem szoktam gondolkodni, mert nap, mint nap megélek csodákat. Apróbbakat, nagyobbakat...
Néha már fényűzésnek tartom, hogy milyen természetesen egyszerű örömmel tudom megtapasztalni, hogy "jééé, megint egy csoda!"
Nagyon-nagyon hálás vagyok érte, hálás nap, mint nap, hogy elértem idáig fejlődésem útján, hogy felismerhetek csodákat!

Szera írta...

Kedves Betti! Csodálatos dolog, ha az ember nyitott szemmel és szívvel tud élni! :) Így valóban észreveszi a körülötte lévő csodákat és valóban jut belőle minden napra! :)
Azt is csodának tartod, hogy az emberiség legrégebbi könyve leírja nekünk a közeli jövő történéseit? Azok maradandó és gyógyító csodák lesznek! Csodákkal teli napot! :)