2011. március 12., szombat

Japán...


... mindannyiunkat elborzaszt, együtt érzünk, segítenénk, tehetetlennek érezzük magunkat...
... tiszteletben tartok mindenkit, aki erre jár, senkire nem szeretnék semmit erőltetni,DE!!! nem tehetem meg, hogy ne szóljak, vigaszt kell nyújtani mindenkinek, aki fél és tanácstalan, ha nem tenném bűnös lennék...
A szabad akarat ajándékát mindannyian megkaptuk és azt nem bánthatjuk meg, én sem szeretném...
DE!!! Kötelességemnek érzem, hogy megosszak veletek néhány bibliai gondolatot...

Még több földrengés várható
Ha azt vesszük, hogy milyen sok magas fokozatú földrengés rázta már meg a bolygónkat, arra kell hogy következtessünk, hogy az elkövetkező években még többre kell számítanunk. Az amerikai földtani intézet kertelés nélkül kijelenti: „Ezután is lesznek nagy földrengések, ahogy eddig is voltak.”
Érdekes, hogy egy újság vezércikke ezt írta: „A nemrégiben történt . . . földrengéseket ember nem befolyásolhatta. Ez is arra emlékeztet bennünket, hogy milyen kicsik vagyunk. Ez nem azt jelenti, hogy ne tegyünk semmit, ha tudunk tenni valamit . . . , viszont az biztos, hogy számíthatunk még nagy erejű természeti katasztrófákra, melyek felett nincs hatalmunk.”
Azoknak, akik mélyrehatóan tanulmányozzák a Bibliát, óhatatlanul is a bibliai próféciák jutnak az eszükbe. A próféciák külön megemlítik a földrengéseket, melyek részét képezik annak az összetett jelnek, amely megmutatja, hogy ennek a világrendszernek az utolsó napjaiban élünk (Máté 24:3, 7; Márk 13:8; Lukács 21:11).
DE! Ez nem a Föld pusztulását jelenti! SŐT! A Biblia ezt írja: (Máté 24:14)" És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég." (Máté 24:14


Hogyha szeretnéd megtudni, hogy mi a jó hír, kérlek, írj nekem egy e-mailt és én küldök neked egy folyóiratot, melynek címe: Mi a királyság jó híre?

ŐSZINTE SZERETETTEL: SZERA


FOTÓ: INTERNET

5 megjegyzés:

Monika írta...

Nagyon elgondolkodtató jelek ezek.....

Szera írta...

Bizony..., tehetünk úgy, mintha nem látnánk, de semmi értelme... velünk vagy nélkülünk, de változik minden...

Luli :) írta...

Bizony így van!
Mi is épp arról beszélgettünk Merikével(Nyka), hogy mi kell még az embereknek, hogy észrevegyék!Ezek annyira egyértelmű jelek!És milyen jó, hogy mi a sok rossz ellenére bizakodhatunk!Mert bár ezek szörnyű dolgok,de számunkra pozitív üzenetet is hordoz: Nem kell már sokáig várnunk!!!....

Szera írta...

Luli: emeljük föl a fejünket és ne rémüldözzünk...
Olyan jó, hogy vagytok... ♥

Luli :) írta...

Igen Kedves Szera!!
Én is sokszor gondolok arra, hogy mennyire hálásak lehetük, hogy egy ilyen néphez tartozhatunk, ahol ilyen szerető, kedves emberekkel vagyunk körülvéve!

Szép estét!