2009. június 27., szombat

Elveszett...


... az én legdrágább barátom, Rézi..., a menhelytől mentettem meg sok évvel ezelőtt..., hálás is volt érte, mindig a szoknyám alá bújt, sokszor ráléptem, mert egy pirinyó keverék kutyus volt. 2 éve, amikor nagyon beteg voltam, hetekig feküdt az ágyamon...
Adná Isten, hogy megtaláljam... ha mégsem, hálás vagyok, hogy évekig ilyen hű társam lehetett...Fotó: www.dreamdogpaintings.com/Recent%20Paintings.htm

9 megjegyzés:

A.C.E írta...

Szomorún olvastam bejegyzésedet, kedves Szera, kívánom, hogy mihamarabb hazatérjen a Te csavargód, sajnos tudom mennyire tud hiányozni egy ilyen barát!

Puszi

Annás írta...

Nagyon sajnálom, hogy Rézi elcsavargott, remélem, nagyon hamar hazatér hozzád!

Nyafkamacska írta...

Szera!
Ha küldesz pár adatot (kor, méret, nem, ismertetőjel, chip szám, hol, mikor veszett el, fénykép, elérhetőséged ) akkor fel tudom tenni olyan fórumra, ahol elveszett-talált állatokkal foglalkoznak. Lehet, hogy megsérült, befogták, befogadták. Nagyon sok állat kerül haza a segítségükkel.
nyafkamacskakukacgmailpontcom címre

Tündérlátta írta...

Jaj Szera! Ez annyira szomorú..és te mégis meglátod benne a jót!
Remélem a csavargó haza fog találni..

Cila Zzy írta...

Kedves Szera!
Át tudjuk érezni a helyzeted.
Nem lehet, hogy csak szerelmes lett? (Nekünk fiú labradorunk van és egyszer nagyon szerelmes lett. Már nagyon el voltunk keseredve, amikor szólt egy asszony a szomszéd faluból, hogy nem a mi kutyánk van-e ott. Kiderült, hogy kutyatenyésztő és vigyázott a mi Barny kutyánkra, míg ő udvarolt az asszony kutyájának. 2 nap kemény keresés után, amikor már azt hittük, hogy vége, nagy boldogan megkerült.)
Remélem, és kívánom, hogy a te Rézid is hasonlóan boldog körülmények között kerüljön meg.

Monika írta...

Nagyon jó lenne,ha Nyafkamacska fórumja segítségével megkerülne!!!!Sok erőt kívánok neked !!!Puszi!

Kékmadár írta...

Kedves Szera! Érdemes a környékbeli állatorvosokat is értesíteni, sokan náluk érdeklődnek, ha találnak kutyát. Ugyanígy az önkormányzatnál, ha be van jelentve a kutya, akkor az előadót felhívni, hogy ha valaki érdeklődik nála, akkor adja ki a címedet. Sőt, akár a környező kerületekkel is érdemes a kapcsolatot felvenni, mert a kutyák hihetetlenül nagy távolságokat képesek akár egy nap alatt is megtenni.Gyártsatok fényképes plakátokat és minél nagyobb körzetben ragasszátok ki azokat. Érdemes az Illatos úton is érdeklődni és az internet adta lehetőségeket kihasználni, mint pl netboard.hu, vagy elveszettállatok.hu Bocs, ha nyitott kapukat döngetek, sokan, akik nincsenek kapcsolatban állatmentőkkel, nem tudják, hogy mit érdemes megtenni elveszett kutyájuk/cicájuk megtalálása érdekében. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb meglegyen a kutyusod.

ccsigaház írta...

Remélem, kis Rézi hazatalál!

Juhizs írta...

Mojónika jól összefoglalta a lényeget.
Sajnálom és remélem, hogy megkerül.