2008. július 21., hétfő

NAGYON KÖSZÖNÖM, hogy díjazott lettem, akik érdemesnek találtak rá:Violini,Mammka, Katbo. Sokat gondolkodtam azon, hogy kinek is adjam tovább a díjat... Szeretnék őszinte lenni, senkit nem megbántani, de udvariasságból nem érdemes ezt játszani. Mammka nagyon jó barátnőm, nagyon szeretem és tisztaszívű embernek tartom NEKI A BARÁTSÁGOMAT ajánlom fel díjként... Juhizzsal még soha nem találkoztam, de vannak személyes kötődéseim Hozzá, mélyérzésű, drága ember... KÖSZÖNETEMET FEJEZEM KI NEKI díjként, hiszen olyan sokszor írt vígasztaló leveleket... A blogoló díjaimat KATBO-nak és Katafoltnak ajánlom fel. Katbo- valami olyat sugároz felém, amiben én is otthon vagyok... fények, csöndesség, mézeskalács illat...a múlt továbbadása. Katafolt-az egyszerűségében van valami nagyszerűség és tisztaság, ezt érzem a blogjában. Hogyha megnézitek a kedvenc blogjaimat, ott mindenki díjazott!!!
A díjról:
A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :-)
Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múlik.

3 megjegyzés:

katafolt írta...

Óóóó,ahogy görgetem az oldalt lefele,mintha a nevem látnám itt álmosan...Meg vagyok hatódva,Tőled ez a díj külön öröm,Szera,köszönöm!

Katbo-Réka írta...

Én is nagyon szépen köszönöm. Teljesen osztom Katafolt véleményét.

Monika írta...

Szera! Olyan szépeket olvasok itt!!! Símogatja a szívemet-köszönöm!!!!!