2008. június 20., péntek

Nem...

...tudok képeket beszúrni a bejegyzéseimhez. Lehet, hogy valamit elállítottam? Tud valaki segíteni?

9 megjegyzés:

mammka írta...

Legalább beírok...hiszen tudod,mennyit próbáltuk visszállítani az ikonokat.Próbálj meg a fórumra írni!

Katbo írta...

Én se tudom, hogy mi lehet, de nagyon várom, hogy sikerüljön visszaállítani!

Katbo írta...

Én sem tudom, hogy mi történhetett, de nagyon várom, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba.

Katbo írta...

Én nem értek hozzá, de nem lehet, hogy túl nagy a kép? Bízom benne, hogy minnél hamarabb helyre áll a rend!

Juhizs írta...

Csak próbálkozom, hogy egyáltalán enged-e írni Neked... bánatos vagyok, hogy nem tudok segíteni, remélem, hogy valahogy visszaáll a régi rend.

Elizaniko írta...

Szia ! Most kerültem elő, de sajnos én sem tudok segíteni. Fogalmam sincs mi lehet az oka.

Egyedül arra gondoltam, hogy a legtöbb weboldal explorerre lett optimalizálva, és a mozillán nem minden funkció működik.

dióhéj írta...

szia szera...írd meg pontosan mit látsz a bejegyzés abalkában, egyáltalán nem jelenik ott meg semmi?

így látatlanban jobb fölső sarok: testreszabás
ezután bal fölső sarok középső fülecske: beállítások
aztán itt a beállítások fülön haladsz lefelé, ott általános beállításoknál kérdezi, hogy: Megjelenjen az Írás üzemmód az összes blogodhoz? na ezt állítsd igenre

ha nem ez volt a probléma, írd meg mit látsz pontosan, amikor megnyitod a bejegyzésablakot

dióhéj írta...

na ezt nem értem
írtam és meg sem jelent...

ezkriszti írta...

Érdemit sajnos nem tudok, olvastam a fórumon a tippeket. Megnézem beírni tudunk e. Remélem nem veszi kedvedet a dolog, biztos valami átmeneti probléma.