2008. június 24., kedd

Dühös vagyok...

... a képek helyett leírom az egyik kedvenc versemet... Pilinszky János írta. (Az ő verses meséiből írtam a szakdolgozatomat, még az elmúlt században...) "A gyepet nézem, talán a gyepet... Mozdul a fű, szél vagy zápor talán... vagy egyszerűen az, hogy létezel... mozdítja meg itt és most a világot.

4 megjegyzés:

dióhéj írta...

áhá
mintha a fórumon azt írtad volna, hogy Firefox Mozillát használsz

menj az Eszközök fülön belül a Beállításokra, itt a tartalom ikonra kattintva nézd meg, hogy a Képek melletti kocka ki van-e pipálva...ha igen, akkor kattints a Képek melletti gombra, amin ez áll: Kivételek. Ha ott van valami, azt töröld ki. És írd meg, hogy még mit látsz illetve nem látsz, hogy rájöjjünk mi lehet a baj :-)

dióhéj írta...

na mindegy
jó lett volna ha megírod, megnézted-e amit mondtam, így pusztába kiáltott szónak tűnik minden segítség...nadehát ez az én bajom

Szera írta...

Kedves Dióhéj! Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sokat próbáltál segíteni, ne haragudj, ha nem reagáltam, próbáltam írni a blogodba, de ott csak úgy tudok üzenetet hagyni, hogyha kitöltöm a szóellenőrzést, de nekem ott nem jelennek meg betűk. NAGYON KÖSZÖNÖM a segítségedet, minden útmutatódat betartottam, de sajnos mégsem jó... A Rendszergazdánál tudok csak képet beilleszteni... Most belefáradtam.

dióhéj írta...

megáll az eszem...márpedig nem hagyjuk annyiban...írd meg az msn címedet a gmail-re, meg azt is, mikor lépsz be, mert nem vagyok belépve sose....már ha akarod...olyan nincs, hogy nem lehet kib(l)ogozni...