2020. július 23., csütörtök

Magyarország...

... előkelő helyen áll, ami az alkoholizmust illeti.
Én kevés alkoholt fogyasztok. Néha belekortyolok a férjem hideg sörébe vagy egy ujjnyi bort elfogadok, ha vendégségben vagyunk.
Kamaszként nem ítéltem el azokat, akik a pohár után nyúltak. Aztán láttam, hogy micsoda rombolásokat végez az egyénben, a családban, hogy mennyi szenvedéssel jár. Félelmetesnek tartottam a kontrollvesztett embert.
Szeretnék veletek megosztani egy kiegyensúlyozott cikket.
A COVID-19-világjárvány sokaknak felborította az életét, és talán többet isznak azok az emberek, akik az alkoholtól várják, hogy oldódjon a feszültségük.
Lehet, hogy érintve vagy magad vagy a családtagod miatt.
Mit tehetsz, hogy ellenőrzés alatt tudd tartani, mennyit iszol, hogy ne válj függővé?
Mi számít mértékletes alkoholfogyasztásnak?
Mik a jelei, hogy már túl sok alkoholt iszol?
Ebben a cikkben öt javaslatot találsz,melyek segítenék, hogy uralni tudd a helyzetet.

Mindenkinek szorongásmentes napokat kívánok, szeretettel.

240 megjegyzés:

«Legrégebbiek   ‹Régebbiek   201 – 240 / 240
Loan Offer. írta...

Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Kölcsönt kínálunk alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, hitelellenőrzés nélkül, E-mail: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. írta...

Magánhitelező és befektető vagyok, legális, becsületes, jó hírű és gyors kölcsönre van szüksége? 100%-os garanciahitelben tudok segíteni, vállalkozói és egyéni kölcsönt vagy jelzáloghitelt kínálok, továbbá mindenféle projektet finanszírozunk. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Loan Offer. írta...

Sürgős hitel ajánlat.

Szeretném Önöket ajánlani egy megbízható és valódi magánhitelezőnek, aki annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet. Meglepett és boldog voltam, hogy a magánhitelező megmentett és kölcsönt ajánlott fel. 2%-os kamattal, lépjen kapcsolatba vele most, ha sürgős kölcsönre van szüksége E-mail: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. írta...

Hitelre van szüksége? Ebben az esetben email: dakany.endre@gmail.com

Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitel? jelzálog? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás, GYORSHITELEK. Kölcsönre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú hitelt biztosítunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Személyi kölcsön? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Felújítja otthonát? Befektetési hitel? Van hitel? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...


Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyes pénz? Üzleti pénz? Jelzálogpénz? Céges pénz? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Pénzt 2% kamattal adunk ki! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős pénz ajánlat.

Loan Offer. írta...

Hitelre van szüksége??? Jelentkezz még ma 2% kamattal. További információért forduljon hozzánk bizalommal (dakany.endre@gmail.com).

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Sürgősen hitelre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Cél konszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autóhitel? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamatot kínálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat

Loan Offer. írta...

Sürgősen hitelre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Diákhitel? Betétkonszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autó hitelek? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és nincs több iskolai kölcsön? Első hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. írta...

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Szerezzen sürgős hitelt még ma 2%-os kamattal, garanciával és megbízható ügyfelekkel világszerte. Mindenféle hitelt kínálunk 2000 eurótól 100 000 000 euróig, ma új vállalkozásba kezdhet, és azonnal kifizetheti adósságát. Kapcsolattartó e-mail e-mail: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. írta...

Szép napot

Richard Cosmos magánhitelező vagyok. Kölcsönt kínálok évi 2% kamattal és 2000 euró - 500 000 000,00 euró összegben. 100% -os tőkefinanszírozással rendelkezik fedezett és fedezetlen hitelekkel. Garantáljuk pénzügyi szolgáltatásainkat számos globális ügyfelünk számára. Rugalmas hitelportfóliónkkal a hitelek a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozhatók és átutalhatók a hitelfelvevőknek. Világos és érthető feltételek mellett működünk, és minden típusú kölcsönt nyújtunk az érdeklődő ügyfeleknek, cégeknek, vállalatoknak és minden típusú vállalkozásnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot most a következő címen: (richardcosmos5@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Loan Offer. írta...

Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kiegyenlítéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? Minden típusú hitelt biztosítunk 2% kamattal! kapcsolattartási e-mail: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. írta...

2%-os kamatozású kölcsönöket adunk, és 2000 eurótól 500 000 000 euróig kínálunk kölcsönöket. Házi autót vagy céget szeretne vásárolni, teherautó céget alapítani, teherautót vagy személyi kölcsönt vagy üzleti kölcsönt kínálunk hitelek 2%-os kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. írta...

Helló,

Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (richardcosmos5@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Privát pénzkölcsönző vagyok. Gyors készpénzes ajánlat ma mindössze 2%-os kamattal, hosszú és rövid távú készpénzben minden összegben és pénznemben, biztosíték nélkül. Jelentkezzen most azonnali jóváhagyásra és átvitelre. lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

Hitel ajánlat

burstrom vanq írta...

Jó napot, nagyon boldog vagyok, mert ma megkaptam a 89 000 eurós hitelemet ettől a jó cégtől, akkor is felveheti velük a kapcsolatot, ha gyorskölcsönre van szüksége, lépjen kapcsolatba velük most ezen az e-mailen: ( sabinhelps@gmail.com) vagy sabinhelps01 @outlook.com, távirat: https://t.me/Debra_loans

Jurgen Stefan Financial Service írta...

Üdv mindenkinek

regisztrált magánhitelező vagyunk. Olyan hiteleket bocsátunk ki, amelyek segítik azokat az embereket és cégeket, akiknek világszerte frissíteni kell pénzügyi helyzetüket, nagyon alacsony, 3%-os éves kamattal egy év alatt, 30 éves törlesztési időszakra a világ bármely pontján. 10 000 USD és 25 000 000 USD közötti kölcsönöket bocsátunk ki. A kölcsönök jól fedezettek, és elsődleges célunk a maximális biztonság biztosítása. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com

Loan Offer. írta...

Szüksége van adósságrendezési kölcsönre a számlák kifizetéséhez? Szeretné ma átvenni az irányítást adóssága felett? Vállalkozási hitelhosszabbítási ajánlatok most? Szüksége van kölcsönre a számláinak kifizetéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció. Kemény pénzkölcsönök. Hitel mire? Hitelvizsgálat nélküli kölcsönöket kínálunk alacsony, 2%-os kamattal E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Loan Offer. írta...

Kölcsönre van szüksége vállalkozása, szövetkezeti vagy kisvállalkozása finanszírozásához / Szerződések / Építési munkák / Lakáshitel / Oktatási vagy személyi kölcsön a számlák kifizetéséhez? Nagyon alacsony, 2%-os kamattal kínálunk hiteleket a lakosságnak. Az érdeklődők további információért vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com).

Sürgős kölcsön ajánlat.

Loan Offer. írta...

Sürgősen kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Jelzálog? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitel? Kombinált hitelek? Teherautó hitelek? Autó hitel? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamatot kínálunk! Lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat

Loan Offer. írta...

Sürgősen hitelre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Diákhitel? Betétkonszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autó hitelek? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és nincs több iskolai kölcsön? Első hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: (richardcosmos5@gmail.com)

Hitel ajánlat

Loan Offer. írta...

Valódi online kölcsönre van szüksége számlái biztosításához? Új vállalkozást indít? Személyi kölcsönre van szüksége? vagy Vállalkozási hitel, Igényeljen gyors és kényelmes hitelt projektjei új finanszírozásának megkezdéséhez a legolcsóbb, 2%-os kamattal. Bármilyen összegű kölcsönre van szüksége? A bank vagy a Payday Loan Company elutasította a kölcsönkérelmét alacsony hitelképessége vagy fedezetének hiánya miatt? és sürgős személyi vagy üzleti kölcsönre van szüksége, hogy újrafinanszírozza vállalkozását, kifizesse a számláit, rendezze rossz hitelproblémáit, vásároljon és birtokoljon egy saját házat? stb. lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat

Loan Offer. írta...

Biztosított és fedezetlen kölcsönre van szüksége? Szüksége van a lakáshitel javítására? Hitelek a befektetőknek? Autó hitelek? Vállalkozási hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi kölcsönök. Kérjük, küldjön e-mailt, ha felkeltettük érdeklődését. E-mail cím: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat

Loan Offer. írta...

Sürgősen kölcsönre van szüksége? Fogyasztói kölcsönt nyújtunk? üzleti hitelek? Lakáshitel? mezőgazdasági hitelek? oktatási hitel? Adósságkonszolidációs hitel? kamion hitel? autó hitel? szállodai hitelek? hiteleket refinanszírozni? és még több adósság? kölcsön induló vállalkozásoknak? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: (richardcosmos5@gmail.com)

Hitel ajánlat

Brauchst du Geld? Wenn ja, senden Sie eine E-Mail an: richardcosmos5@gmail.com

Χρειαζεσαι λεφτα? αν ναι, στείλτε email: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. írta...

Sürgősen kölcsönre van szüksége? Fogyasztói kölcsönt nyújtunk? üzleti hitelek? Lakáshitel? mezőgazdasági hitelek? oktatási hitel? Adósságkonszolidációs hitel? kamion hitel? autó hitel? szállodai hitelek? hiteleket refinanszírozni? és még több adósság? kölcsön induló vállalkozásoknak? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: (richardcosmos5@gmail.com)

Hitel ajánlat

Brauchst du Geld? Wenn ja, senden Sie eine E-Mail an: richardcosmos5@gmail.com

Χρειαζεσαι λεφτα? αν ναι, στείλτε email: richardcosmos5@gmail.com

Szükséged van pénzre? ha igen, írjon e-mailt: (richardcosmos5@gmail.com)  további részletekért

Loan Offer. írta...

Személyi kölcsönre van szüksége vállalkozása elindításához vagy lakásának rendbetételéhez? kölcsön a számláinak kifizetéséhez lépjen kapcsolatba velünk: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. írta...

A Richard Cosmos magánhitelezője vagyok, évi 2%-os kamattal és 2000 EUR - 500 000 000,00 EUR összegű kölcsönöket kínálunk 100%-os finanszírozással, fedezett és fedezetlen hitelekkel. Pénzügyi szolgáltatásainkat számos globális ügyfelünk számára garantáljuk. Rugalmas hitelportfóliónkkal A kölcsönök a lehető legrövidebb időn belül feldolgozhatók és átutalhatók a hitelfelvevőknek. Világos és érthető feltételekkel dolgozunk. és minden típusú hitelszolgáltatást nyújt az érdeklődő ügyfelek, cégek, szervezetek és minden típusú vállalkozás számára Lépjen kapcsolatba velünk most a (richardcosmos5@gmail.com)

Sürgős kölcsönöket kínálunk

Hitelre van szüksége??? Jelentkezz még ma 2% kedvezményre: (richardcosmos5@gmail.com) a részletekért.

Sürgős hitel ajánlat.

Dirk H írta...

A legtöbb álom közös jellemzője, hogy drága. Valószínűleg ez akadályozza meg a legtöbb embert a megvalósításukban. Kár, de ez már csak így van. A fogyasztási hitelek valóra váltják az álmokat

Lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége: drvarga.ia@gmail.com

Dirk H írta...

Pénzügyi megoldásokat kínálunk a pénzügyi problémákkal küzdők számára. Közvetlenül kapcsolatba léphet velünk e-mailben.
E-mail: dhermeros9@gmail.com

Loan Offer. írta...

Vállalkozási kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitel, kockázati tőkehitel 2%-os kamattal Az érdeklődők vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Loan Offer. írta...

Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Minden típusú hitelt kínálunk 2%-os kamattal! Elérhetőségek e-mail címe:(dakany.endre@gmail.com)

Szükséged van pénzre? ha igen, írjon nekünk: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. írta...

Helló,

Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő típusú kölcsönök vagy bármilyen finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (richardcosmos5@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Helló

Egy nemzetközi pénzügyi intézmény titkára vagyok. Minden pénzügyi szükségletedért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Kölcsönöket kínálunk az 3.000-től 100.000.000 euróig minden olyan komoly ember számára, aki időben visszafizethet. Ha érdekel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. írta...

Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? Jelzáloghitelek? Vállalkozási hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal nyújtunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? kereskedelmi hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? minden típusú kölcsönt 2% kamattal adunk! E-mail kapcsolattartás; (dakany.endre@gmail.com)

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Hitel ajánlat. E-mail: dakany.endre@gmail.com

Szüksége van személyi kölcsönre, befektetési kölcsönre, üdülési hitelre, vállalkozási hitelre, diákhitelre, lakáshitelre vagy bármilyen típusú kölcsönre? 2%-os kamattal kínálunk hiteleket. Kedvező hiteleket kínálunk 2.000 eurótól 100.000.000 euróig. További információért keressen minket e-mailben: (dakany.endre@gmail.com).

Sürgős hitel ajánlat.

Loan Offer. írta...

Az I hiteltársaság mindenféle kölcsönt kínál. Vállalkozási hitelt, magánkölcsönt, autóhitelt, lakásvásárlási hitelt, lakásfelújítási hitelt, belföldi hitelt ajánlok, nagyon minimális kamattal. ha sürgős kölcsönre van szüksége, forduljon hozzánk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

Hitel ajánlat,

Loan Offer. írta...

Pénzügyi válságot él át? és hitelre van szüksége, itt a lehetőség az Ön számára. Minden típusú hitelt kínálunk, 2 000 eurótól 100 000 000 euróig, 2%-os kamattal. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen...richardcosmos5@gmail.com

«Legrégebbiek ‹Régebbiek   201 – 240 / 240   Újabbak› Legújabbak»