... a recept. 😊
Vegán parmezán
3 ek. pirított, sózott napraforgómag
7 ek. élesztőpehely (bioboltokban kapható,
rendkívül egészséges)
1,5 kk. fokhagymagranulátum
0,5 kk. só
Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze. Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.
Forrás: mindenmentes.hu
5 megjegyzés:
Nem is szükséges hozzá sok minden köszi!
Nagy örömmel! ❤ Megírod, hogy ízlett? 😉
oh, kipróbálom
élesztőpelyhem nincs
köszönöm
napraforgóvajam van viszont. de ez ebbe nem jó, biztosan
https://www.provitamin.hu/almitas-napraforgovaj-c899-p75726.html
nem akarok úgy járni, mint az egyszeri asszony, aki úgy akart tortát sütni, hogy minden alapanyagot kicserélt szép sorjában, mert pl, nem volt otthon datolya, tett bele helyette almát meg mézet, nem volt otthon vaj, tett bele helyette zsírt, stb stb
😊 A recept csak a leírás szerint működik. DE! A fantáziád szülhet egy igazi különlegességet! 😉
Megjegyzés küldése