2020. február 10., hétfő

Jöjjön...

... a recept. 😊

Vegán parmezán
3 ek. pirított, sózott napraforgómag
7 ek. élesztőpehely (bioboltokban kapható,
          rendkívül egészséges)
1,5 kk. fokhagymagranulátum
0,5 kk. só
Valamennyi hozzávalót tedd kávé/fűszerdarálóba, és alaposan daráld össze. Kávédaráló híján diódarálóval vagy aprítógéppel aprítsd a napraforgómagot, és keverd össze a többi hozzávalóval.
Forrás: mindenmentes.hu

5 megjegyzés:

  1. Nem is szükséges hozzá sok minden köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy örömmel! ❤ Megírod, hogy ízlett? 😉

      Törlés
  2. oh, kipróbálom
    élesztőpelyhem nincs




    köszönöm

    VálaszTörlés
  3. napraforgóvajam van viszont. de ez ebbe nem jó, biztosan

    https://www.provitamin.hu/almitas-napraforgovaj-c899-p75726.html


    nem akarok úgy járni, mint az egyszeri asszony, aki úgy akart tortát sütni, hogy minden alapanyagot kicserélt szép sorjában, mert pl, nem volt otthon datolya, tett bele helyette almát meg mézet, nem volt otthon vaj, tett bele helyette zsírt, stb stb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 😊 A recept csak a leírás szerint működik. DE! A fantáziád szülhet egy igazi különlegességet! 😉

      Törlés